Matematik

x skal isoleres

23. februar 2005 af vusk (Slettet)
x-1 = x * ln(2)

Brugbart svar (0)

Svar #1
23. februar 2005 af Katty (Slettet)

x = -1 / (ln(2)-1)

Svar #2
23. februar 2005 af vusk (Slettet)

en lille mellemregning?

Brugbart svar (0)

Svar #3
23. februar 2005 af Duffy

x-1 = x * ln(2)

-1 = x * ln(2)-x

-1 = x (ln(2)-1)

-1/ (ln(2)-1) = x


x = 1/(1-ln(2))



Duffy

Skriv et svar til: x skal isoleres

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.