Matematik
integralregning
Matma10k øvelse 18 side 302
Bestem ∫ 2 oppe og 1 nede ved dette symbol, x opløftet i e minus e opløftet i x dx
Bestem ∫21 xe - ex dx
er dette rigtigt?
[F(x) 1/e+1 xe+1 - 1/x+1 ex+1 ]21 =
1/2,7183+1*22,7183+1- 1/2+1 * 2,71832+1 - 1/2,7183+1*1 2,7183+1- 1/1+1 * 2,7183 1+1 = -7,119
Svar #1
02. april 2010 af mathon
F0(x) = ∫ (xe - ex)dx = 1/(e+1)·xe+1 - ex
1∫2 (xe - ex)dx = 1/(e+1)·2e+1 - e2 - (1/(e+1)·1e+1 - e1) = 1/(e+1)·(2e+1- 1) - (e2 - e) = -1,39997
Svar #2
02. april 2010 af Proprium (Slettet)
#0 Tjek eventuelt dit resultat via TI-89:
HOME → 2ND → 7 → ∫(x^e-e^(x),x,1,2) → ENTER
Skriv et svar til: integralregning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
