Matematik

Ln(8)=3*ln(2)

05. april 2010 af Isenda (Slettet) - Niveau: B-niveau

En der kan forklare mig for hvorfor det gælder at:

Ln(8)=3*Ln(2)


Brugbart svar (2)

Svar #1
05. april 2010 af Erik Morsing (Slettet)

ln(8) = ln(23) = 3ln(2)


Brugbart svar (2)

Svar #2
05. april 2010 af PeterValberg

Det er fordi 8 = 23

Der er en regneregel, der siger:    ln(xn) = n·ln(x)

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #3
05. april 2010 af Isenda (Slettet)

 Mange tak. ;)


Skriv et svar til: Ln(8)=3*ln(2)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.