Engelsk

Frisør afsluttende engelsk eksamen hjælp!?

08. april 2010 af dengladeblonde (Slettet) - Niveau: 10. klasse

jeg har skrevet en blandning af et eassy og noget der enlig skulle være en stil. det er en opgave der skal aflaveres til retning og senere skal jeg op og forsvare den til eksamen. jeg er meget krtisk om emmet skiner nok i gemmen og om det er let nok at forstå, jeg er ikke stærk i engelsk overhovedet og der er ikke læst korrekttur på endnu da jeg ikke kan finde ud af om det hele enlig er lidt tyndt!? hjælp meget gerne. . hvad synes du ?

Vedhæftet fil: A dream.doc

Brugbart svar (0)

Svar #1
08. april 2010 af morten79 (Slettet)

Øhh har lige kigget på det og forstår det ikke helt. Emnet siger du, hvad er det? Dream? Eller er det meningen du skal tage udgangspunkt i det øverste?


Svar #2
08. april 2010 af dengladeblonde (Slettet)

det er fuldstådig fri stil. intet emne overhovedet, meningen var det skulle være en åben begyndelse og en åbenslutning for at gøre det nemmere at tale ud af til min mundtlige eksmanen senere, men ved ikke om det er for åbnet og derfor skaber forvirring ?


Brugbart svar (1)

Svar #3
09. april 2010 af Andersen11 (Slettet)

#2 - "Intet emne", skriver du. Det skinner helt klart igennem.


Svar #4
11. april 2010 af dengladeblonde (Slettet)

okay, hvis det skal kunne bruges som konstruktiv kritik, ville det være rart hvis det ikke blot bare var kritik ?


Brugbart svar (0)

Svar #5
11. april 2010 af morten79 (Slettet)

Hej,

Forsøger mig så med lidt, forhåbentligt, konstruktiv kritik. Det er meget meget svært at både rette og kommentere på, da det er fuldstændigt umuligt at finde ud af hvad det handler om. Så 1) Der må være en eller anden ramme for hvordan det skal bedømmes. Altså undervises i i engelsk for at kunne snakke med kunder? 2) selvom du siger der intet emne er så bliver du nødt til at finde på noget det skal handle om. Derfor er mit spørgsmål hvad vil du gerne at det skal handle om? Der er jo 1000 emner det du skriver om, kærlighed, frisørjobbet, ambitioner, hår, forelskelse osv osv men der er ikke lige umiddelbart nogen sammenhæng mellem de forskellige ting. Så hvis jeg var dig ville jeg prøve at dele artiklen op i nogle forskellige emner som du vil sige noget om til den mundtlige eksamen.

mvh. Morten


Skriv et svar til: Frisør afsluttende engelsk eksamen hjælp!?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.