Matematik

Parameter

08. april 2010 af Milll (Slettet)

Angiv en parameterfremstilling o en ligning for cirklen med centrum i C(-2,4) og radius r=3


Brugbart svar (2)

Svar #1
08. april 2010 af Andersen11 (Slettet)

Hvis centrum kaldes (xc ; yc) og radius r, er en parameterfremstilling for cirklen

(x ; y) = (xc ; yc) + r (cos(t) ; sin(t)) , 0 ≤ t ≤ 2π

En ligning for cirklen er

(x - xc)2 + (y - yc)2 = r2

Indsæt nu selv tallene fra opgaven.


Skriv et svar til: Parameter

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.