Engelsk

10 linjers engelsk

09. april 2010 af janne1000 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej.

Jeg sidder med en studieretningsopgave, hvor jeg skal skrive en engelsk indledning. Jeg er bare rigtig dårlig til engelsk, så håber der er nogle der vil læse 10 linjers engelsk igennem og rette det. Så ville jeg blive rigtig glad???

Vedhæftet fil: Resume.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
09. april 2010 af Danner39 (Slettet)

Linje 2:
Beside = ved siden af, Besides = desuden, i øvrigt - I dit tilfælde vil det give mest mening, hvis der stod besides.

Linje 3:
Ret til triglycerides - ikke triglyceriders

Linje 3:
Forbindelse = connection

Linje 4:
Jeg vil mene, at chemestry experiment vil være mest korrekt

Linje 5:
Begrebet fedt - Her kan du jo eksempelvis skrive "the concept of fat"

Jeg synes, at der går lidt kludder i dine tre sidste sætninger. Desuden mangler der flere steder kommaer. Komma må ikke erstatte punktum.


Svar #2
09. april 2010 af janne1000 (Slettet)

Mange tak for hjælpen :)


Brugbart svar (0)

Svar #3
09. april 2010 af Danner39 (Slettet)

Så lidt :-)


Skriv et svar til: 10 linjers engelsk

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.