Engelsk

engelske oversættelse

25. februar 2005 af 3abir (Slettet)
Hej, er der nogen som vil kigge min oversættelse og rette det for fejl?

dansk version:

1.Jeg kender hans firma, men han kender ikke mit.
2.Hun gav mig sit navn og adresse.
3.Søsteren havde mistet sit job
4.Hvornår betaler De vore fakturaer?
5.Var det din ordre, eller var det hendes?
6.Hans firma har store vanskeligheder med sine produkter.
7.Har du prøvet deres orangemarmelade på dåser?
8.Han har ofte hjulpet sine kunder.
9.Jennifer har længe været min sekretær.
10.Vore sølvvarer er af en bedre formgivning end hans.
11.De fortalte mig hele deres historie.
12.De havde mistet deres kunder og deres penge.
13.Det er min gode ven; jeg vidste ikke, at det også var din ven.
14.Er disse varer vore eller er det Deres?
15.Hvem har set vor forespørgsel?
16.Vi har ikke modtaget Deres ordrer i nogen tid.

engelsk oversættelse:

1.I know his firm, but he doesn’t know mine.
2.She gave me her name and address.
3.The sister has lost her job.
4.When do you pay our invoices?
5.Where that your order, or was it hers?
6.His firm have great difficulties with hers products.
7.Have you tried theirs tinned orange marmalade?
8.He has often helped his customers.
9.Jennifer has long been my secretary.
10.Our silverware is of a batter design than his.
11.They tailed mine where their history.
12.They had lose theirs customer and theirs money.
13.It is my good friend; I didn’t now that it also was your friend.
14.Are these goods ours or are it theirs?
15.Who was seeing our inquiry?
16.We have not received theirs order for some time.


tak på forhånd

Brugbart svar (0)

Svar #1
26. februar 2005 af Fingersen (Slettet)

1: I know his firm, but he does not know mine.
2: She gave me her name and address.
3: The sister had lost her job.
4: When will you pay our invoices?
5: Was it your order, or was it hers?
6: He firm has big problems with its products.
8: Have you tried their tinned orange marmalade?
9: Hehas often helped his customers.
10: Jennifer has been my secretary for a long time
11: Our silver merchandise is of a better design than his.
12: They told me all of their story.
13: They had lost their customers and their money.
14: This is my good friend; I did not know he was a friend of yours too.
15: Are these goods ours or are they yours?
16: Who has seen our inquiry?
16: We have not received your orders for some time.




Brugbart svar (0)

Svar #2
26. februar 2005 af Fingersen (Slettet)

He firm = His firm

Hehas = He has

all of = el all

Svar #3
26. februar 2005 af 3abir (Slettet)

tak for hjælp Fingersen.

Skriv et svar til: engelske oversættelse

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.