Matematik

differentialregning

11. april 2010 af Px (Slettet)

Har problemer med 2 udregninger i en opgave

a) F(x) = 3x^3-6      P(2,18)

d) f(x) = 3x^2-1/x   P ( 1,f(1))

Uden hjælpermidler help


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. april 2010 af mathon

...hvad er spørgsmålet?


Svar #2
11. april 2010 af Px (Slettet)

Bestem en lgining for tangenten til grafen for f(x) i punker P:


Brugbart svar (0)

Svar #3
11. april 2010 af mathon

a)

         y = F '(2)·(x-2) + 18

d)      y = f '(1)·(x-1) + f(1)


Svar #4
11. april 2010 af Px (Slettet)

Der står i bogen den skal give y=36x-54 (a)


Brugbart svar (0)

Svar #5
11. april 2010 af mathon

Ja, men du skal selv regne færdig!


Svar #6
11. april 2010 af Px (Slettet)

Aha okay tak for hjæplen :P

- Selvom jeg ikke kan hehe


Brugbart svar (0)

Svar #7
11. april 2010 af mathon

          F '(x) = 9x2

          F '(2) = 9·22 = 36

...og sørg lige for at ændre på det forhold, at din matematikbog overhovedet ikke ved, hvem du er :-)


Svar #8
11. april 2010 af Px (Slettet)

nåe nåe så bliver man lidt grov :)


Brugbart svar (0)

Svar #9
11. april 2010 af mathon

...det kan du kalde det, men formentlig sanddru...

     f '(x) = 6x - ln|x|

     f '(1) = 6·1 - ln|1| = 6 + 0 = 6


Svar #10
11. april 2010 af Px (Slettet)

hvad er det du har skrevet*


Skriv et svar til: differentialregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.