Matematik

definitionsmængden for funktiner(f1+f2, f1-f2, f1*f2 mm)

11. april 2010 af bruger2222lf (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej :)

Jeg har fået til opgave at udregne definitionsmængden for følgende funktioner:

f1+f2
f1-f2
f1*f2
f1/f2
f2/f1

Jeg kender funktionerne:

f1: f(x)=x^2-2x
f2: f(x)=x-2

og jeg kender definitionsmængderne for hver af dem:

f1: Dm(f): [-1;4]
f2: Dm(f): ]-2;5[

- På forhånd mange tak ;D


Brugbart svar (1)

Svar #1
11. april 2010 af peter lind

For alle er det fællesmængden for de 2 funktioners definitionsmængde. I de 2 sidste skal du lige sikre dig at du ikke deler med 0.


Svar #2
11. april 2010 af bruger2222lf (Slettet)

så de 3 første er dm(f)= [-1;4]?
 


Brugbart svar (0)

Svar #3
11. april 2010 af peter lind

ja


Skriv et svar til: definitionsmængden for funktiner(f1+f2, f1-f2, f1*f2 mm)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.