Matematik

Infinitesimalregning!

13. april 2010 af Jamennej (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej, kan i hjælpe mig med dette stykke? :-)

Find f´(x0) for f(x) = x^2 + 2x

- med håndkraft...

På forhånd tak!


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. april 2010 af Kemosh (Slettet)

find f'(x) eller f'(0)?

f'(x)=2x+2?

f'(0)=2?


Brugbart svar (0)

Svar #2
13. april 2010 af mathon

eller skrevet
                    f '(x) = 2x + 2

                    f '(xo) = 2xo + 2


Svar #3
13. april 2010 af Jamennej (Slettet)

er det hele løsningen?

jeg mener der er flere dele :)?


Skriv et svar til: Infinitesimalregning!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.