Matematik

Forskrift

17. april 2010 af baahh (Slettet)

W(L)=b·La

Jeg skal bestemme forskriften for W? Det oplyses at W(7,1)=5,5 og W(14,3)=58,4

Nogle der kan hjælpe:)


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. april 2010 af Isomorphician

Du kunne opstille to ligninger med to ubekendte:

(i): 5,5 = b*7,1a

(ii): 58,4 = b*14,3a

Deles (i) med (ii) fås:

5,5/58,4 = (7,1/14,3)a, hvoraf a isoleres.

Indsæt derefter værdien for a i enten (i) eller (ii) og isoler b.


Skriv et svar til: Forskrift

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.