Matematik

Integralregning

20. april 2010 af allanr (Slettet)

Hej

En Funktion er givet ved:


f(x)=(e^x)-e^(-x) , x≥0

Jeg skal bestemme a, således at punktmængden bestemt ved:


{(x,y)|0 ≤ x ≤ a ∧ 0 ≤ y ≤ f(x)}


har arealet 8.

Hvorledes gribes denne an?


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. april 2010 af Andersen11 (Slettet)

Du skal beregne integralet

A(a) = ∫a0 (ex-e-x) dx

og bestemme a, så A(a) = 8.


Skriv et svar til: Integralregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.