Fransk

Franske bandeord

27. april 2010 af annadjensen (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Hej,

er der nogen der har nogle franske bandeord?

Skal bruge dem til showet sidste skoledag.. :D


Brugbart svar (2)

Svar #1
27. april 2010 af Moderatoren

Har i overvejet at bruge en dansk-fransk ordbog? Eller måske google.translate?


Svar #2
27. april 2010 af annadjensen (Slettet)

Ja, men det er ikke altid at man vil få de rigtige udtryk... 


Brugbart svar (2)

Svar #3
28. april 2010 af Pierre (Slettet)

zut (udtales Zyt)


Brugbart svar (2)

Svar #4
28. april 2010 af spatule (Slettet)

Merde = lort

Putain = luder men betyder nu mest bare "fuck!!/shit!!/Ahrr!!"  (for ekstra impakt : "Putain de merde!")

Connard = skiderik (hankøn)

Connasse = skiderik (hunkøn)

Cul = røv (trou du cul= røvhul)

Salope = luder/kælling/skøge

;)


Brugbart svar (2)

Svar #5
29. april 2010 af JKaram (Slettet)

Casse-toi! = Fuck af

C'est des conneries = det er noget lort (at sige)

Pute = Bruges mere når man siger luder eller so, end putain der bare betyder hvad det engelsk "fuck" betyder.

Nique ta mere = Slå det op. Tør ikke sige hvad det betyder herinde.

Ta geule = hold kæft.

Va faire foutre = skrid.

Batard = idiot

Encul = Pédé = Bøsse

Fils de pute = "Son of a bitch"

Bite = .... tjek det.

Desuden bruges i Frankrig en masse arabiske bandeord, så kan du nogle af dem er det også super :-)

Nu må jeg hellere stoppe. Skræmmer mig at jeg kan så mange.

JKaram


Svar #6
29. april 2010 af annadjensen (Slettet)

Haha, okay tak for alle ordene :) jeg tror de skulle bruges til 9. klasses afslutningsshow, hvor vi skal gøre lidt grin med vores fransklærer der bare bander hele tiden, men vi har ingen anelse hvad hun siger ;) 


Skriv et svar til: Franske bandeord

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.