Matematik

stamfunktion

27. april 2010 af genger (Slettet)

jeg har virkelig en opgave der driller en funktion er givet ved g(t)=3/√t.

bestem den stamfunktion G(t) til g(t), der opfylder, at G(4)=10


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. april 2010 af Fourier (Slettet)

g(t) = 3t-0.5

G(t) = (3 / 0.5) t0.5 + k = 6t 0.5 , k ∈ R.

G(4) = 10 = 6 · 40.5 + k ⇔ 10 - 12 = -2 = k

Da er G(t) = 6t0.5 - 2


Svar #2
27. april 2010 af genger (Slettet)

tusinde tak men hvorfor siger mit facit

G(t)=6√t-2


Brugbart svar (0)

Svar #3
27. april 2010 af Fourier (Slettet)

Det er det samme. :)


Skriv et svar til: stamfunktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.