Matematik

Isoler F

29. april 2010 af MaikenLP (Slettet) - Niveau: B-niveau

F skal isoleres i denne opgave men er ikke halt sikker op om jer har gjort det rigtige er der nogle som kan hjælpe mig ?

C = F - 32/1,8


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. april 2010 af Danner39 (Slettet)

Læg 32/1,8 til begge sider:

C+32/1,8 = F-32/1,8+32/1,8

F = C+32/1,8


Brugbart svar (1)

Svar #2
29. april 2010 af mathon

        
                     (F- 32)/1,8 = C

                     F- 32 = 1,8·C

                     F = 1,8·C + 32


Brugbart svar (0)

Svar #3
29. april 2010 af Danner39 (Slettet)

Det rigtige svar må nødvendigvis afhænge af parentesen.


Brugbart svar (0)

Svar #4
29. april 2010 af mathon

#0

...dit udgangspunkt skulle have været

                       C = (F- 32)/1,8      :-)


Skriv et svar til: Isoler F

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.