Matematik

Hjælp til redegørelse

02. maj 2010 af dolleren (Slettet)

c2/c2-b2 = 1/(sin A)2

Hvordan skal man redegøre for dette ?


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. maj 2010 af Andersen11 (Slettet)

Drejer det sig om en retvinklet trekant? og mener du

c2/(c2-b2) = 1/(sin(A))2 ?

Det bliver mere overskueligt, hvis du vender brøkerne om:

(c2-b2)/c2 = (sin(A))2 . Hvis det er en retvinklet trekant, er c2-b2 = a2, så det drejer sig om

a2/c2 = (sin(A))2 , eller

a/c = sin(A)


Skriv et svar til: Hjælp til redegørelse

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.