Matematik

kvadratrod

03. maj 2010 af zirkan (Slettet)

Jeg skal op i matematik imorgen, og har de sidste par dage øvet mig lige fra ligninger til renter.

Jeg er nået til noget omkring kvadratrod, og vil derfor gerne spørge om der nogen, som måske vil hjælpe mig med at svare på denne her: 9 x a2 (helst uden lommeregner)


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. maj 2010 af peter lind

9*a2 = 32*a2 = (3a)2


Brugbart svar (0)

Svar #2
03. maj 2010 af Andersen11 (Slettet)

Hvad er det, du vil finde? Er det kvadratroden af (9·a2) ? I så fald er det 3·a , da (3·a)2 = (3·a)·(3·a) = 3·3·a·a = 9·a2 .


Skriv et svar til: kvadratrod

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.