Matematik
mix...
hejsa...
har brug for hints til opgave 6 og 13..
+ hvad er det opgave 12 vil have mig til at gøre..? jeg forstår ikke selve opgaveformuleringen... :-/
Svar #2
08. maj 2010 af NejTilSvampe
opg. 6 da f er den afledte af g, skal f's nulpunkter være ekvivalente med g's ekstremer. Så der hvor f skærer x-aksen, skal g have et toppunkt.
opg. 12 - den er ellers ret lige til. Først tegn graferne, det areal de to grafer udspænder skal du beregne. Du burde kunne se det når du tegner graferne.
Svar #3
08. maj 2010 af Yow! (Slettet)
jo...problemet er dog at graferne skærer hinanden mere en to steder... og hvad dælen skal jeg så bruge x = 3 gange pi til.???? jeg forstår simpelthen ikke opgaven...
Svar #4
09. maj 2010 af NejTilSvampe
x = 3pi er en lodret linje. Med andre ord, det er din øvre grænse.
∫03π f(x)-g(x) dx = ??
Svar #5
09. maj 2010 af Yow! (Slettet)
hvorfor kunne de ikke bare have skrevet det... hvorfor skal de også forvirre en med deres latterlige formuleringer... total no life..
når men mange tak skal du have nejtilsvampe...stor hjælp !! ;-)
Skriv et svar til: mix...
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
