Matematik

numerisk værdi

13. maj 2010 af YodawgYowwwwwww (Slettet)

Hvordan udregnes den numeriske værdi af -3 + 9 og af 3 -9? Ved numerisk værdi skal det forstås sådan at alle tegn skal laves om til plustegn?

så at |-3+9| = 3+9?

og |3-9| = 3+9?

så faktisk er de 2 udtryk ens?


Brugbart svar (1)

Svar #1
13. maj 2010 af Banan1 (Slettet)

l-3+9l=l6l=6

l3-9l=l-6l=6

resultaterne er ens. :)


Svar #2
13. maj 2010 af YodawgYowwwwwww (Slettet)

hmm.. er min måde at skrive det op på forkert så? Jeg får dem til at giev 12 begge to.


Brugbart svar (1)

Svar #3
13. maj 2010 af Banan1 (Slettet)

ja, du har misforstået definitionen af numerisk værdi. det er bare en skrivemåde for at fjerne det negative fortegn. så du skal først udregne det og hvis resultatet giver noget negativt så fjerner du bare det negative fortegn. fx:

l-5l=5

l9l=9

..osv. er du med? :)


Svar #4
13. maj 2010 af YodawgYowwwwwww (Slettet)

jap =)))


Skriv et svar til: numerisk værdi

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.