Spansk

Spansk rettelse

13. maj 2010 af Tinaa09 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej

Er der nogen der gider at rette min spansk opggave igennem? :)

Me levanto por la mañana, me doy cuenta, entonces yo como desayuno, estoy en la escuela por la calle 16. porque yo estoy con los amigos a los 18. A los 18 años estoy en casa cenando, hacer mi tarea y viendo la televisión a los 23 duermo.

Jeg står op om morgenen, spiser morgenmad, gør mig klar til skole. Jeg er i skole til kl. 16, bagefter er jeg sammen med vennerne til kl. 18. Kl 18 er jeg hjemme spiser mad laver lektier og ser tv. Kl. 23 sover jeg.

Håber i kan rette den :)

Hilsen Tina


Brugbart svar (2)

Svar #1
13. maj 2010 af studuni (Slettet)

Me levanto por la mañana, me doy cuenta, entonces yo como, desayuno, (y me preparo para la escuela). e(E)stoy en la escuela por la calle (hasta las) 16,. porque Después yo estoy con los amigos a los (hasta las) 18. A loas 18 años estoy en casa cenando, hacer (haciendo) mi tarea (los deberes) y  viendo la televisión. A23 duermo.

Lige et par kommentarer:

1. Fra... til ... hedder: "desde ... hasta" eller "de ... a". F.eks. Jeg er med vennerne til kl. 18: Estoy con los amigos hasta las 18.

2. Tal er hunkøn så det hedder altid: las dos, las 18 etc.

Held og lykke med at lære spansk fremad.

mvh. Jesper


Brugbart svar (1)

Svar #2
14. maj 2010 af jbmm (Slettet)

Lige et par uddybende bemærkninger:

at spise morgenmad = desayunar
(desayuno = jeg spiser morgenmad)

Klokkeslæt udtrykkes altid ved:
a + bestemte artikel i hunkøn flertal/(ental) + tal
kl. 6 = a las seis, kl. 18 = a las 18
undtagen: kl. et = a la una


Skriv et svar til: Spansk rettelse

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.