Matematik
Vektor-regning
07. marts 2005 af
hussar (Slettet)
Hej...
Jeg har et lidt et problem med sammenhængen mellem vektor og koordinater:
Opgaven lyder:
I et koordinatsystem i planen er der givet et punkt P(-3,-4) og en vektor a = (1 2).
Punkterne A og B er givet ved:
vektor PA = - vektor a
Bestem koordinatsættet til A..
Hvordan tackler jeg den?
På forhånd tak
-Hussaren!
Jeg har et lidt et problem med sammenhængen mellem vektor og koordinater:
Opgaven lyder:
I et koordinatsystem i planen er der givet et punkt P(-3,-4) og en vektor a = (1 2).
Punkterne A og B er givet ved:
vektor PA = - vektor a
Bestem koordinatsættet til A..
Hvordan tackler jeg den?
På forhånd tak
-Hussaren!
Svar #2
07. marts 2005 af hussar (Slettet)
Det skal man også bestemme..
det er vektor PB = 2 vektor a^
PB =2 tværvektektoren a
Ville bare nøjes med at finde A så kunne jeg vel selv klare B
det er vektor PB = 2 vektor a^
PB =2 tværvektektoren a
Ville bare nøjes med at finde A så kunne jeg vel selv klare B
Svar #3
07. marts 2005 af erdos (Slettet)
PA = (a1,a2) - (-3,-4) = -(1,2)
Så kan du vel isolere a's koordinater...
Så kan du vel isolere a's koordinater...
Skriv et svar til: Vektor-regning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
