Matematik

Please hjælp - Haster

17. maj 2010 af NadiaAbildgaardPedersen (Slettet)

Jeg sidder med en rimelig træls opgave, og er kørt meget fast.

*Hvor mange er der i nr. 5?

*Hvor mange er der i nr. 8?

*Find en formel for antal små kvadrater i rektangel "nr. X" 

De første 2 har jeg sådan cirka fundet ud af, men vil lige være sikker.

I følge det jeg er kommet frem til så kommer der en vandret linje på hver gang. Virker det rigtigt?

MEN MEN MEN.. Den der driller er den sidste ved ikk lige hvordan jeg skal gribe den an.

Der er vedhæftet et billede som hører til opgaven..

Please hjælp..

Vedhæftet fil: Firkanter.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #1
17. maj 2010 af Lukka (Slettet)

1: 1(1+1) =2

2: 2(2+1) =6

3: 3(3+1) = 12

4: 4(4+1) = 20

5: 5(5+1) = 30

8: 8(8+1) = 72

x: x(x+1) = x2 + x
 


Brugbart svar (0)

Svar #2
17. maj 2010 af MarsDK (Slettet)

 Har du set systemet ?

I nr 1 er der 2x1 firkanter,

i Nr 2 er der 3x2 forkanter

i nr 3 er der 4x3 firkanter

Hvis der er AxB firkanter, hvordan hænger A og B så sammen med hvilken nummer firkant det er?


Brugbart svar (0)

Svar #3
17. maj 2010 af MarsDK (Slettet)

 Ok det blev så serveret herover


Skriv et svar til: Please hjælp - Haster

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.