Matematik

toppunktskoordinater

18. maj 2010 af rnadal (Slettet)

Jeg skal bestemme konstanterne b og c, så (3,5) er toppunktskoordinaterne for grafen for

f(x) = -x2 + bx + c

???


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. maj 2010 af Andersen11 (Slettet)

Så ved du, at f'(3) = 0 og f(3) = 5. Brug dette til at finde b og c.


Brugbart svar (0)

Svar #2
18. maj 2010 af nadine123 (Slettet)

kan det komme i matematik b-niveau


Skriv et svar til: toppunktskoordinater

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.