Matematik

Hjælp

18. maj 2010 af JoseNB (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Hejsa alle derude!

Jeg har brug for hjælp til matematik opgave... Håber i vil hjælpe

Her kommer den så:

Kaj skal fylde vand i et kasseformet kar, der har dimensionerne 8 dm, 4,5 dm og 4 dm.

Han bærer vandet i en spand der kan rumme 8 liter

Hvormange spande vand kan der være i karret?

HUSK 1 dm(i femte) = 1 liter

Håber i vil hjælpe da jeg har lidt travlt. På forhånd tak!


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. maj 2010 af peter lind

1l = 1dm3. find rumg´fanget af karret og del resultatet med antal liter i spanden.


Svar #2
18. maj 2010 af JoseNB (Slettet)

Så det vil sige at karret kan rumme 18 liter


Brugbart svar (0)

Svar #3
18. maj 2010 af ramme2 (Slettet)

Karet har dimensionerne 8dm*4,5dm*4dm  = 144dm3 =144l

hvor mange spande går der til 144 l når der hentes 8l af gangen?


Svar #4
18. maj 2010 af JoseNB (Slettet)

arhhh, nu får jeg det til 18 spande.


Brugbart svar (0)

Svar #5
18. maj 2010 af ramme2 (Slettet)

det lyder rigtigt


Svar #6
19. maj 2010 af JoseNB (Slettet)

Mange tak for hjælpen :-)


Skriv et svar til: Hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.