Matematik

HJÆLP DET HASTER :!!!!

23. maj 2010 af charmen (Slettet)

Hej allesammen.

jeg skal snart op til skriftlige matematik eksamen på B-niveau.

jeg er utrolig nervøs for den første delprøve uden hjælpemidler, hvor frygten går på at der dukker en opgave om "bestem integral ud fra arealer". WHAT to do i sådan en situation?

HÅBER inderst at jeg får et hurtigt svar.


Brugbart svar (1)

Svar #1
23. maj 2010 af XiphiasFO (Slettet)

har du et eksempel?


Brugbart svar (1)

Svar #2
23. maj 2010 af mathon

øv dig lidt

peecee.dk/upload/view/168585


Svar #3
23. maj 2010 af charmen (Slettet)

ja.

på "figuren ses" grafen for en funktion f(x), der har nulpunkterne -5, -2, 1 og 4. Sammen med førsteaksen afgrænser grafen tre punktmængder M1, M2 og M3, der henholdsvis har arealerne 12, 7 og 12.

Bestem ud fra arealet integral. (nu kan jeg ik finde ud af tegne integral på denne side) så vi kan antage at punktmængderne er [-5;-2]


Svar #4
23. maj 2010 af charmen (Slettet)

det link du har vist, hjælper mig overhoved ikke.. jeg vil bare gerne finde ud af hvordan man ud fra arealer kan finde integral..


Brugbart svar (1)

Svar #5
24. maj 2010 af mathon

  da du intet oplyser om f(x)
  kan fortrinsvis anføres

                   A(M1) = -5-2|f(x)|dx = 12

                   A(M2) = -21|f(x)|dx = 7

                   A(M3) = 14|f(x)|dx = 12


Skriv et svar til: HJÆLP DET HASTER :!!!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.