Matematik

annuitetslån gryn-formlen

29. maj 2010 af Emmagirl (Slettet) - Niveau: C-niveau

hjæælp.

Jeg skal til eksamen i næste uge og er ikke så skarp til ligningsløsning.... så

Er der nogen der ved hvordan man kommer fra formlen G = y * (1-(1 plus r)-n) / r   og så til formlen for ydelsen: Y = G * r / (1 - ( 1 plus r) -n) ???


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. maj 2010 af Duffy

Du ganger med r og dividerer med (1-(1 plus r)-n) på begge sider af lighedstegnet.


Brugbart svar (0)

Svar #2
29. maj 2010 af mathon

                              y = (G·r) / (1-(1+r)-n)

OK - der var bid


Skriv et svar til: annuitetslån gryn-formlen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.