Matematik

Andengradsligning

30. maj 2010 af zuku (Slettet) - Niveau: B-niveau

 Hej.

Jeg skal lave en opgave som er en andengradsligning, men jeg er kommet lidt i stå. 

Min andengradsligning er:

h(x) = 5x2 + 8x

Hvordan kan man finde c?


Brugbart svar (1)

Svar #1
30. maj 2010 af Laughian (Slettet)

Hej! 

en andengradsligning hedder: y=ax^2+bx+c
Dette vil sige at der i din opgivet andengradsligning står: h(x)=5x^2+8x+0

c er derfor = 0

Dvs. at ligningen skære y-aksen i koordinatsættet (0,0)

Håber det kunne hjælpe!


Svar #2
30. maj 2010 af zuku (Slettet)

#1 - Mange tak, det hjalp mig rigtig meget. :D


Skriv et svar til: Andengradsligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.