Almen studieforberedelse (AT)

hjælp - fejl i synopsis

31. maj 2010 af bluesboy (Slettet)

Hej. Jeg har lige indset at jeg i min synopsis har skrevet at jeg har brugt den kvalitative metode, når jeg i virkeligheden har brugt den kvantiative. Og jeg har skrevet at jeg har brugt den hermeneutiske spiral, hvilket jeg senere har fundet ud af var forkert og droppet.. 

Trækker det ned med de fejl i synopsis eller nogen der kan hjælpe med hvad jeg skal gører?


Brugbart svar (1)

Svar #1
31. maj 2010 af frk-stender (Slettet)

Jeg fik afvide at jeg manglede noget i min synopsis, og fik lov til at printe nye ud og aflevere til lære og censor, inden jeg skulle ind og snakke. det kan du evt. også gøre, eller bare sige fra starten af at der er fejl, eller sige det når du kommer til det punkt hvor det er vigtigt at vide noget om det ..


Brugbart svar (1)

Svar #2
31. maj 2010 af Crazyguitarman (Slettet)

Så vidt jeg ved må de ikke basere din karakter på synopsen, det er bare en hjælp for at samtalen til eksaminationen skal gå nemmere. Kan du ikke kontakte den lærer du afleverede til, og sige at du har opdaget fejl? 


Brugbart svar (2)

Svar #3
31. maj 2010 af soffe123456 (Slettet)

Det er helt klart en fordel at påpege de fejl du selv har opdaget, jeg ville bare fortælle, når det falder naturligt, at jeg har lavet en fejl, og derefter forklare hvad jeg mener.

De siger på min skole at det ikke "tæller" som fejl, hvis du selv kan se hvori fejlen ligger og så rette den - tværtimod! (det viser jo bare at du har lært mere, siden du afleverede synopsen)

lærer og censor bedømmer dig ikke på din synopsis, men de bedømmer dig på den måde du behandler synopsen til den mundtlige eksamen.

- derfor er det klart smartest selv at påpege sine fejl, for ligesom at vise lærer og censor at du selv kan se hvad du har gjort galt, fremfor at de skal spørge til fejlen. man kan jo ligeså godt gå ud fra, at hvis du selv kan se at der er en fejl, kan de helt sikkert også :)


Brugbart svar (2)

Svar #4
31. maj 2010 af soffe123456 (Slettet)

ps. det med at aflevere en ny synopsis, jeg tror kun at det ville være en god idé hvis der var større fejl, eller mangler.

- lærer og censor ikke ikke tid til at læse din synopsis igennem, og så da slet ikke for at finde ud af at det var pga. småfejl :)


Brugbart svar (1)

Svar #5
31. maj 2010 af deessee (Slettet)

 Hehe den fejl har jeg også engang lavet i et AT forløb, og der rettede jeg det, da jeg kom over i metode delen. Tror jeg sagde, at der selvfølgelig skulle stå kvantiativ metode, og ikke kvalitativ, og de sagde heller ikke noget til det :) og jeg fik 10. 

Men du kan vel bare sige, at du har undersøgt det, og er blevet klogere? Tror jeg bestemt ikke vil trække ned ^^


Skriv et svar til: hjælp - fejl i synopsis

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.