Matematik

Hjælp potensfunktion bevis

31. maj 2010 af oloval (Slettet)

Jeg er en værre tosse, men kan altså ikke finde ud af at udlede formlerne til bestemmelse af a og b i forskriften for potensfunktioner.

please hjælp mig.

har tjekket alle mine bøger og hæfter, men det er altså smuttet...


Brugbart svar (1)

Svar #1
31. maj 2010 af AMelev

y = f(x) = b*xâ

y1= b*x1^a og y2= b*x2^a

Divider de to udtryk, og forkort med b. Brug potensregnergeler og løøs ligningen mht,. a

Indsæt den fundne a-værdi i en af de to ivenstående ligninger og løs mht. b


Brugbart svar (0)

Svar #2
01. juni 2010 af mette48 (Slettet)

Nææææhhhh #1

Jeg er ikke den eneste der ikke foretrækker bare at stikke folk et par formler. Hvor skønt at se.   


Skriv et svar til: Hjælp potensfunktion bevis

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.