Matematik

Integral regning

04. juni 2010 af Raza18 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej er der nogen der ved hvilke stamfunktoner der er til f(x)=x^a. Eller om der kun er en?


Brugbart svar (1)

Svar #1
04. juni 2010 af mathon

                   F(x) = ∫xadx = 1/(a+1)·xa+1 + k              dvs uendeligt mange, da k∈R


Svar #2
06. juni 2010 af Raza18 (Slettet)

hvad betyder det det k tegn R


Svar #3
06. juni 2010 af Raza18 (Slettet)

Og tak!!!


Brugbart svar (0)

Svar #4
12. juni 2010 af mathon

k tilhører mængden af reelle tal


Skriv et svar til: Integral regning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.