Matematik

parallelforskydning

06. juni 2010 af Problem (Slettet) - Niveau: B-niveau

hej..

jeg sidder fast og kan ikke komme videre! håber der er nogle kloge hoveder, som vil hjælpe :(

Redegør for andengradspolynomiet f(x) = ax^2 + bx + c, som skal udledes vha parallelforskyning af en vilkårlig funktion f.

jeg kan simpelthen ikke finde ud af den :S
håber inderligt at nogen vil hjælpe mig ...

tak på forhånd


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. juni 2010 af mathon

            ikke parallelforskyning af en vilkårlig funktion
men
            vilkårlig parallelforskyning af y = ax2

  se


Brugbart svar (0)

Svar #2
06. juni 2010 af mathon

.



Brugbart svar (0)

Svar #3
06. juni 2010 af mathon

  se

Vedhæftet fil:Andengradsfunktioner.doc

Brugbart svar (0)

Svar #4
06. juni 2010 af himsen (Slettet)

#3 Du burde nok rette de små fejl i dine noter. Bl.a. i starten hvor du skriver f(x)=ax2 har symmetriakse i y=0.


Brugbart svar (0)

Svar #5
06. juni 2010 af mathon

   tak! denne tastfejl er rettet  :-)


Brugbart svar (0)

Svar #6
06. juni 2010 af himsen (Slettet)

No problem.

Eller hvor du skriver y'=f(x) som nok burde være y'=f(x)+k  ?  Ellers giver lighedstegnet ikke mening med mindre k=0. (på s. 1)


Brugbart svar (0)

Svar #7
06. juni 2010 af mathon

de fleste kender sammenhængen

                          f(x) = y


Skriv et svar til: parallelforskydning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.