Matematik
integrale
13. marts 2005 af
millie (Slettet)
Hej!
Jeg har brug for hjælp til 3 integrale opgaver til min mat afl.
Den første:
2 s(integraletegn) 0(grænserne): x¨3/1+x¨4 dx
Så er det jeg går forkert.. Er det rigtigt at sige t=1+x¨4 og dt= 4x¨3 dx
den anden:
2 s 0 X/1+X dx siger man så: t = 1+x og dt= 1 dx????
den sidste:
2S0 (x+1) gange 3¨x dx
Nogle hint til den?
Jeg har brug for hjælp til 3 integrale opgaver til min mat afl.
Den første:
2 s(integraletegn) 0(grænserne): x¨3/1+x¨4 dx
Så er det jeg går forkert.. Er det rigtigt at sige t=1+x¨4 og dt= 4x¨3 dx
den anden:
2 s 0 X/1+X dx siger man så: t = 1+x og dt= 1 dx????
den sidste:
2S0 (x+1) gange 3¨x dx
Nogle hint til den?
Svar #1
13. marts 2005 af millie (Slettet)
slet ingen hints? bare en lille ide til hvordan det kunne løses?
Skriv et svar til: integrale
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
