Afsætning

Private label

18. juni 2010 af Studiestart123 (Slettet)

Hey jeg har brug for lidt hjælp til at forstå begrebet private label helt 100%. Jeg forstår det nogenlunde, men alligevel har jeg nogle løse ender i det begreb, som jeg gerne vil have udryddet.

Er det f. eks private label, hvis Odder barnevognsfabrik laver nogle billige modeller for at få fat i en ny målgruppe, men ikke kalder disse billige modeller "Odder", men noget andet? Eller er det private label når Odder barnevognsfabrik laver en ny type billigere barnevogn, som så bliver forhandlet i babysam, hvor den så bliver kaldt "babysam barnevogn"?

Håber på, at der er nogle eksperter derude, som kan give mig en forklaring på dette


Brugbart svar (2)

Svar #1
28. juni 2010 af KK_88 (Slettet)

Hej,

Et godt eksempel på Privat Label er Irmas egne varer. Det er jo ikke fordi Irma selv har fabrikkerne og færdiggøre produkterne og derefter sælger dem til deres kunder. De indgår kontrakter med eksterne leverandører, som tillader Irma, at tage deres varer og give dem Irma brandet. Irma har skabt stor succes ved dette..


Brugbart svar (2)

Svar #2
04. juli 2010 af david villa (Slettet)

 Ja det er varer som virksomheden selv putter deres mærker på og eks. med irma så skal de selv sørger for at markedsfører produktet og det er ikke leverandørens job at gøre det. Ulempen ved dette er at forbrugerne ikke kender den "rigtig" leverandør. 


Skriv et svar til: Private label

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.