Matematik
Mat f(x)
17. marts 2005 af
Den.... (Slettet)
Hej har et problem med opgave 1008* i mat1
Funktionen Fa, a tilhører R, er givet ved
fa (x) = ax+2-a
jeg skal bestemme den værdi af a, for hvilken grafen for fa går gennem (7,3)
Funktionen Fa, a tilhører R, er givet ved
fa (x) = ax+2-a
jeg skal bestemme den værdi af a, for hvilken grafen for fa går gennem (7,3)
Svar #1
17. marts 2005 af Samuel (Slettet)
Du ved, at funktionen f antager værdien 3 for x=7.
Det vil sige, at du skal løse ligningen givet ved:
f(7)=3
for a.
Det vil sige, at du skal løse ligningen givet ved:
f(7)=3
for a.
Skriv et svar til: Mat f(x)
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
