Engelsk
Sort Magi
19. marts 2005 af
Franky (Slettet)
Hej er der nogle der vil være søde at rette min engelsk opgave?
Sort magi
Flere og flere mennesker slutter sig til grupper der dyrker sort magi. Lederen af The British Occult Society er overbevist om, at det skyldes at mange mennesker svaner spænding i deres daglige tilværelse. Han er sikker på at disse mennesker forestiller sig, at de på denne måde kan opleve ting de har læst om eller drømmer om.
Præster i den anglikanske kirke er bekymrede over at sort magi tiltrækker så mange mennesker. Og mange psykologer er bange for, at folk ikke er klar over, at det kan være farligt at dyrke sort magi. Der er fx ingen tvivl om, at folk der er psykisk uligevægtige, risikerer at blive sindssyge.
Man ved ikke meget om, hvad der sker, når disse grupper mødes, selvom der er beviser på, at der findes uhyrlige ceremonier sted.
I okkulte bøger kan man læse om, at hekse udfører seksuelle ritualer. Undertiden hører man om, at kirke og grave er blevet vanhelliget, og der går endda rygter om, at mennesker er blevet myrdet under besynderlige omstændigheder ved sådanne sammenkomster.
I middelalderen var det forbudt at dyrke sort magi, men i dag er der ingen lov om, at man kan blive straffet af den grund. Det er dog blevet påpeget, at det igen kan blive nødvendigt at sætte grænser for den religiøse frihed.
Black magic
More and more human being joins groups who practice black magic. The leader of The British Occult Society is convinced that it is due to many people miss excitement in their daily routine. He is sure that these people this way imagine things they have read or dreamed about.
In the church of Anglicans the priests are afraid that so many are attached by black magic. And many psychologists are afraid that people do not know it can be dangerous practicing black magi. There are foreksample no doubt that people who are mentally unstable risks being mentally ill.
You do not know much about what happens when these groups meet, even though there are proofs that monstrous ceremonies take place.
Practicing black magic was not allowed in the Middle Ages, but today there is no law about being punished at that reason. ….. that it is necessary to put the frontiers of the religion.
Sort magi
Flere og flere mennesker slutter sig til grupper der dyrker sort magi. Lederen af The British Occult Society er overbevist om, at det skyldes at mange mennesker svaner spænding i deres daglige tilværelse. Han er sikker på at disse mennesker forestiller sig, at de på denne måde kan opleve ting de har læst om eller drømmer om.
Præster i den anglikanske kirke er bekymrede over at sort magi tiltrækker så mange mennesker. Og mange psykologer er bange for, at folk ikke er klar over, at det kan være farligt at dyrke sort magi. Der er fx ingen tvivl om, at folk der er psykisk uligevægtige, risikerer at blive sindssyge.
Man ved ikke meget om, hvad der sker, når disse grupper mødes, selvom der er beviser på, at der findes uhyrlige ceremonier sted.
I okkulte bøger kan man læse om, at hekse udfører seksuelle ritualer. Undertiden hører man om, at kirke og grave er blevet vanhelliget, og der går endda rygter om, at mennesker er blevet myrdet under besynderlige omstændigheder ved sådanne sammenkomster.
I middelalderen var det forbudt at dyrke sort magi, men i dag er der ingen lov om, at man kan blive straffet af den grund. Det er dog blevet påpeget, at det igen kan blive nødvendigt at sætte grænser for den religiøse frihed.
Black magic
More and more human being joins groups who practice black magic. The leader of The British Occult Society is convinced that it is due to many people miss excitement in their daily routine. He is sure that these people this way imagine things they have read or dreamed about.
In the church of Anglicans the priests are afraid that so many are attached by black magic. And many psychologists are afraid that people do not know it can be dangerous practicing black magi. There are foreksample no doubt that people who are mentally unstable risks being mentally ill.
You do not know much about what happens when these groups meet, even though there are proofs that monstrous ceremonies take place.
Practicing black magic was not allowed in the Middle Ages, but today there is no law about being punished at that reason. ….. that it is necessary to put the frontiers of the religion.
Svar #1
19. marts 2005 af Fingersen (Slettet)
More and more /human being/(people) join/s/ groups who practice black magic.
The leader of The British Occult Society is convinced that it is /due to/(because) many people miss excitement in their daily routine.
He is sure that these people /this way/ imagine (that they this way experience) things they have read or dreamed about.
In the /c/(C)hurch of Anglican/s/(,) /the/ priests are afraid that so many (people) are att(r)ac/h/(t)ed by black magic.
And many psychologists are afraid that people do not know it can be dangerous (to) practic/ing/(e) black magi(c).
There /are/(is,) for e(x)/ks/ample(,) no doubt that people who are mentally unstable risk/s/ be(com)ing mentally ill.
/You do n/(N)ot (much is) know(n) /much/ about what happens when these groups meet, /even/ (al)though there /are proofs/(is evidence) that monstrous ceremonies (do) take place.
Practicing black magic was not allowed in the Middle Ages, but today there is no law about /being/ punish/ed/(ing you) /at that reason/(because of it).
/that it is necessary to put the frontiers of the religion/.
(...) = indsættes
/.../ = fjernes
MVH
Fingersen
Du mangler vist nogle enkelte steder.
The leader of The British Occult Society is convinced that it is /due to/(because) many people miss excitement in their daily routine.
He is sure that these people /this way/ imagine (that they this way experience) things they have read or dreamed about.
In the /c/(C)hurch of Anglican/s/(,) /the/ priests are afraid that so many (people) are att(r)ac/h/(t)ed by black magic.
And many psychologists are afraid that people do not know it can be dangerous (to) practic/ing/(e) black magi(c).
There /are/(is,) for e(x)/ks/ample(,) no doubt that people who are mentally unstable risk/s/ be(com)ing mentally ill.
/You do n/(N)ot (much is) know(n) /much/ about what happens when these groups meet, /even/ (al)though there /are proofs/(is evidence) that monstrous ceremonies (do) take place.
Practicing black magic was not allowed in the Middle Ages, but today there is no law about /being/ punish/ed/(ing you) /at that reason/(because of it).
/that it is necessary to put the frontiers of the religion/.
(...) = indsættes
/.../ = fjernes
MVH
Fingersen
Du mangler vist nogle enkelte steder.
Svar #2
19. marts 2005 af Fingersen (Slettet)
attract by = attracted to
daily routine = el. daily life
experience = can experience
that people who... = el. that mentally unstable people are at a risk of becoming crazy/mentally ill.
do take place = el. som du selv har skrevet bare: take place
because of it = el. for that reason el you for practicing black magic (viser at du ved hvad "grund" referer til)
daily routine = el. daily life
experience = can experience
that people who... = el. that mentally unstable people are at a risk of becoming crazy/mentally ill.
do take place = el. som du selv har skrevet bare: take place
because of it = el. for that reason el you for practicing black magic (viser at du ved hvad "grund" referer til)
Svar #4
20. marts 2005 af Franky (Slettet)
Tak skal du have Fingersen....
Du har endnu engang vist at du skal kåres som den bedste SPer
Du har endnu engang vist at du skal kåres som den bedste SPer
Skriv et svar til: Sort Magi
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
