Matematik

Rækkefølge fra størst til mindst?

10. august 2010 af multo26 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Er svarene til højre for lighedstegnene korrekte? Jeg skal sætte ligningerne i rækkefølge efter hvor stor værdi de har...

3-(2+4)+10 = 7

2*(-4+5) = 2

2*-4+5 = -3

4-(7+5-14) = -19


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. august 2010 af Blueoil (Slettet)

1 og 4 er forkert:

3-(2+4)+10 = 3-(6)+10

4-(7+5-14) = 4-(-2)


Brugbart svar (0)

Svar #2
10. august 2010 af Duffy

#1: Den første er da god nok.

Se her:

3-(2+4)+10 = 3-(6)+10 = 3-6+10 = -3+10 = 10 - 3 = 7


Brugbart svar (0)

Svar #3
11. august 2010 af mette48 (Slettet)

I nr 3 har du vist glemt en parentes da du skrev opgaven

2*-4+5 = -3     du har * og- lige efter hinanden, det er forkert skrevet

2*(-4)+5 = -3   så er det rigtigt


Svar #4
11. august 2010 af multo26 (Slettet)

Svar til mette 48: det til venstre for lighedstegnet er skrevet direkte af. Det er nogle opgaver fra et computerprogram jeg har betalt penge for he he. Det er ikke første gang at jeg har opdaget fejl i programmet. Men det er altså forkert at skrive *(gangetegn) og - lige efter hinanden. Så lærte jeg da det:)


Skriv et svar til: Rækkefølge fra størst til mindst?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.