Matematik

Hjælp med at isolere formel

24. august 2010 af RuneNDahl (Slettet) - Niveau: A-niveau

Z = √R²+(Xc-Xl)²
 

Vil gerne have isoleret så henholdvis R, Xc og Xl står for sig selv.


Brugbart svar (1)

Svar #1
24. august 2010 af mathon

   R = √(Z2-(Xc-XI)2)

   Xc = √(Z2-R2) + XI

   XI = Xc - √(Z2-R2)


Svar #2
24. august 2010 af RuneNDahl (Slettet)

Tak for hjælpen. Det passede bare fint :)


Svar #3
24. august 2010 af RuneNDahl (Slettet)

Ps: må jeg se hvordan du kom frem til det?


Skriv et svar til: Hjælp med at isolere formel

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.