Matematik

Blækregning - Fodboldbanen

25. august 2010 af Christiiie (Slettet) - Niveau: 9. klasse

2.1 Tegn omridset af den mindst mulige fodboldbane i målestoksforholdet 1:500

l = 90m

b = 45m

For at kunne tegne den i målestoksforholdet, betyder det så at jeg skal:

90 : 5 = 18cm

45 : 5 = 9 cm

Altså tegne længden 18cm og bredden 9cm lang ?


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. august 2010 af kimor (Slettet)

Ja!


Brugbart svar (0)

Svar #2
25. august 2010 af JKaram (Slettet)

Dans ist ganz korrekt.


Skriv et svar til: Blækregning - Fodboldbanen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.