Matematik

AFLEVERING: HJÆÆÆLP

25. august 2010 af Ukenddt (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Heej :-))
- Jeg går i 9. klasse og er igang med at lave en aflevering, derfor vil jeg gerne have hjælp :-)) Håber i kan hjælpe :-))

A) Reducer:
(jeg har prøvet at regne den, men er ikke sikker på at det er rigtigt)

(y + x) + (2y - x)     = (mit svar)         -y      (??????)


B) Produktet af 5 og 6 er..... ??

C) Summen af 5 og 6 er..... ?? (skal man plusse eller.. )

D) Afrund til antal milliarder.

5 747 335 769....

E) Frederik sælger sine brugte ski for 1200 kr.
Han gav 6000 kr. for dem, da de var nye.

Frederik får    x / x    af prisen ved salget.
 
F) Skriv det manglende tal i talfølgen.

0   17   ___   51    68

G) På udsalg købte Malene en frakke for 1200 kr. Frakken var nedsat med 40 %.
- Hvad kostede frakken oprindeligt? _______ kr. (hvordan regner man den?)





HÅBER AT I KAN HJÆLPE. TAK! :-))


Brugbart svar (1)

Svar #1
25. august 2010 af Andersen11 (Slettet)

A) Dit svar er ikke rigtigt. Du skal ophæve parenteserne (plus-parenteser) og reducere.

B) I et produkt er tallene faktorer (der skal ganges)

C) I en sum er tallene addender (der skal lægges sammen)

D) Rund op til det nærmeste hele antal milliarder. På dansk er en milliard lig med 1000 millioner.

E) Hvad spørges der om i opgaven?

F) Find en sammenhæng mellem de viste tal (multiplikationstabel) og udled så, hvad det manglende tal kan være.


Brugbart svar (1)

Svar #2
25. august 2010 af Mahal-pigen (Slettet)

A) 3y

B) 30

C)11

D) 6 milliarder

E) han taber 4800, dvs. -4800


Brugbart svar (1)

Svar #3
25. august 2010 af smukkedivadiva (Slettet)

 A: (y + x) + (2y - x) = 3y

b. 5*6 = 30

c. 5+6 = 11

d.: 6 milliarder. 

e. 1200/6000 = 12/60 = 1/5

f. 34, da der er 17 mellem de andre tal. 


Svar #4
25. august 2010 af Ukenddt (Slettet)

Tak for hjælpen :)


Skriv et svar til: AFLEVERING: HJÆÆÆLP

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.