Matematik

Reducering

26. august 2010 af anym (Slettet)

 (x-1)(x+2)-x(i anden) + 2?

Jeg har virkelig brug for hjælp med den her.. håber i kan hjælpe mig.


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. august 2010 af mathon

              x2 + 2x - x - 2 - x2 + 2 = x


Svar #2
26. august 2010 af anym (Slettet)

 kan du ikke forklare hvad du gør?


Brugbart svar (0)

Svar #3
26. august 2010 af mathon

           (x-1)·(x+2) = x·x + x·2 - 1·x - 1·2 =  x2 + 2x - x - 1·2 =  x2 + x - 2


Svar #4
26. august 2010 af anym (Slettet)

det er forvirrende.. kan du ikke bruge ord?


Brugbart svar (0)

Svar #5
26. august 2010 af mathon

man ganger to flerledede størrelser ved at gange hvert led i den ene med hvert led i den anden


Skriv et svar til: Reducering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.