Studieretningsprojekt/-opgave (SRP/SRO)

SRP, Valg af emne.

26. august 2010 af saraamanda (Slettet)

Hej alle :-)
Jeg skal ligesom alle andre 3g'ere skrive SRP her i december.
Jeg har valgt at skrive i Engelsk og dansk, da jeg mener at det giver mulighed for en god sammenhæng mellem fagene. MEN! Jeg ved absolut ikke hvad jeg skal skrive om, så hvis der er nogle der har en god idé til et godt emne/fokus, så kom endelig med dem.

Engelsk - Dansk, emne?????

XX.


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. august 2010 af backus (Slettet)

En oplagt måde, og en måde mange benytter til at finde et emne til SRP, er ved at tænke tilbage på de ting, du er blevet undervist i i løbet af din tid på gymnasiet. Var der noget af det, som særligt fangede din interesse, og som du godt kunne tænke dig at blive klogere på? Fag og emner hvor du efter forløbet var slut sad og tænkte: Jamen hvad med det? Og hvordan med det? Altså fag og emner hvor du havde en følelse af, at her er altså mere at komme efter. Kan du komme i tanke om noget sådant, er det nok her, du skal starte.
 

Du kan få inspiration til emnevalg i Studieportalens SRP-forum , i Studieportalens opgavebesvarelser (Link fjernet pga. dødt link. Mvh. Studieportalen.dk), i Studienets opgavebesvarelser.

Søger du en hjælpende hånd til hele dit studieretningsprojekt, vil jeg anbefale dig at købe SRP-bogen, der guider dig igennem hele projektet fra start til slut.

Hent indledning til SRP-bogen gratis her (Link fjernet pga. dødt link. Mvh. Studieportalen.dk)

God fornøjelse med SRP


Brugbart svar (0)

Svar #2
06. september 2010 af SB2492 (Slettet)

 Puha, jeg sidder i præcis samme situation. Valg af fag er nemt nok - MEN hvad med emnet? Det der bekymrer mig enorm meget, er at vælge et emne, man bare ikke kan få skrevet 20 sider omkring.. 

Men jeg tænkte lidt på, at sammenligne minimalistisk litteratur med "den almindelige" skrivemåde (dansk) og enten sammenligne det med noget engelsk litteratur (engelsk) eller se på hvordan litteraturen har udviklet sig gennem tiden (samfundsfag eller historie) og hvilken påvirkning det har på vores samfund (samfundsfag) - afspejler der vores samfund i dag?

Jeg ved ikke rigtig om det kunne være et godt og fyldigt nok emner til en SRP.. Er der nogle der evt. har noget positivt/negativt respons på mit eventuelle emne? Og måske nogle andre forslag, ligesom "saraamanda" også spørger efter? 

På forhånd tak :) 


Skriv et svar til: SRP, Valg af emne.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.