Matematik
Integralregning
Hei, er der en der kan hjælpe mig med denne opgave?
bestem integralet ∫01 2x/(x^2+1) dx
håber der er en der kan hjælpe mig :)
Svar #3
26. august 2010 af mathon
brug #1
u = x2+1 og dermed 2xdx = du
0∫11/(x2+1) 2xdx = 1∫2 1/u du
Svar #4
26. august 2010 af albo04 (Slettet)
dvs.
∫ 2x/(x^2+1) dx
u= x^2+1, du= 4xdx <=> 2du=xdx
∫ 2x/(x^2+1) dx = ∫ x/(x^2+1) xdx = ∫ 1/u* 2du= 2∫ (1/u) du = 2 ln(u)+k = 2ln (x^2+1)+k
pleas sig at der er rigtig :)
Svar #7
27. august 2010 af Economist (Slettet)
...eller
∫01 2x/(x^2+1)dx=∫011/(x^2+1)d(x^2+1)=[ln(x^2+1)]01=ln(1^2+1)-ln(0^2+1)=ln(2)-ln(1)=ln(2)
Skriv et svar til: Integralregning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
