Matematik
Forskrift for eksponentialfunktion
28. marts 2005 af
tjavsmadsen (Slettet)
Hvordan er det nu lige jeg finder forskriften for en voksende eksponentialfuntion, når jeg har 2 punkter som den går igennem..??
Nemlig punkterne: (-1,5/4) og (1,20)
Nemlig punkterne: (-1,5/4) og (1,20)
Svar #1
28. marts 2005 af Katrine Skov (Slettet)
Du har jo, at forskriften for eksponentialfunktion er f(x)= b * a^x
4 = b * a^-1,5
20 = b* a^1
Så kan du se, at b går ud med hinanden. Ved hjælp af log., kan du så beregne a...
4 = b * a^-1,5
20 = b* a^1
Så kan du se, at b går ud med hinanden. Ved hjælp af log., kan du så beregne a...
Skriv et svar til: Forskrift for eksponentialfunktion
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
