Matematik

hjælp integralregning :(

01. september 2010 af Knaas (Slettet)

∫ (2x+3)^6 dx=((2x+3)^7  + 5)/14)

Hvordan integrere man denne opgave+???? :( helpp


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. september 2010 af mathon

 sæt
            u = 2x+3   og dermed dx = (1/2)du

            • substituer

            • integrer med hensyn til u (husk integrationskonstanten)

            • tilbagesubstituer


Svar #2
01. september 2010 af Knaas (Slettet)

øøøhhhhhhhh?? substituer og tilbagesubtituer siger mig ingenting? I m lost :'(


Brugbart svar (0)

Svar #3
01. september 2010 af Economist (Slettet)

Har du ikke lært om substitution?

∫(2x+3)^6 dx=1/2∫(2x+3)^6d(2x+3)=1/2*1/7(2x+3)^7+k=1/14(2x+3)^7+k

Ellers kan du ikke løse opgaven i hånden.


Brugbart svar (0)

Svar #4
02. september 2010 af mathon

som for substitutionsintegrationsbegynderens
overskueligheds skyld
bør skrives

Vedhæftet fil:integral_97.doc

Brugbart svar (0)

Svar #5
02. september 2010 af mathon

...eller
 

Vedhæftet fil:integral_97_1.doc

Skriv et svar til: hjælp integralregning :(

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.