Matematik

plisssssssssss hjølp mo

02. september 2010 af Einstern (Slettet) - Niveau: 10. klasse

kan jeg få hjælp to my homework ville jeg blive glad


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. september 2010 af nordfyn (Slettet)

 skriv eller vedhæft. så kigge vi på det.


Brugbart svar (0)

Svar #2
02. september 2010 af julemanden88 (Slettet)

 What he said ^ ;)


Svar #3
02. september 2010 af Einstern (Slettet)

ok

59*61=602-1=3600-1=3599

47*53=502- 3=2500-9=2491


Brugbart svar (0)

Svar #4
02. september 2010 af nordfyn (Slettet)

 hvad er problemstillingen ? 


Svar #5
02. september 2010 af Einstern (Slettet)

der står i opgaven at man skal bevise hvordan man når til de resultater med a b  for det er kokvadratsætninger


Svar #6
02. september 2010 af Einstern (Slettet)

hvad skal jeg lave i det opgave forstår det ikke helt eller hvordan man laver det


Brugbart svar (0)

Svar #7
02. september 2010 af Andersen11 (Slettet)

#6

Brug kvadratsætningen (a+b)(a-b) = a2 - b2

(Einstein would have known).


Svar #8
02. september 2010 af Einstern (Slettet)

jeg forstår det ikke mand ajjjjjjjjjjjjjjj dårlig dag for myyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy


Brugbart svar (0)

Svar #9
02. september 2010 af nordfyn (Slettet)

det kan jeg ikke hjælpe dig med, desværre..


Brugbart svar (0)

Svar #10
02. september 2010 af Andersen11 (Slettet)

#8

OK: 59*61 = (60-1)(60+1) = 602 - 12 = 3600 - 1 - 3599 .

Prøv nu selv den anden.


Svar #11
02. september 2010 af Einstern (Slettet)

jamen jeg forstår ikke hvordan jeg skal lave men men dankke god aften hr.


Brugbart svar (0)

Svar #12
02. september 2010 af Andersen11 (Slettet)

#11 -- Har du lært om den kvadratsætning, jeg skrev i #7 ?

Den giver en lille genvej til at regne produktet af visse tal ud. I stedet for mekanisk at regne 59*61 ud kan vi få resultatet ved at kvadrere 60 (som nemt regnes ud) og så trække 1 fra.

Ved 47*53 ser vi, at 47 er 3 mindre end 50, og 53 er 3 mere end 50, så

47*53 = (50-3)(50+3) = 502 - 32 = 2500 - 9 = 2491 .


Skriv et svar til: plisssssssssss hjølp mo

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.