Matematik

Hvordan viser man at en funktion er lineær?

06. september 2010 af Julie-G-K (Slettet) - Niveau: 9. klasse

f(x)=o,5 x?

f(x)=x+2?


Brugbart svar (1)

Svar #1
06. september 2010 af princethon (Slettet)

Det kan du jo se på ligningen, udover det kan du sætte funktionen ind i TI interactive, og/eller et kordinatsystem..


Brugbart svar (1)

Svar #2
06. september 2010 af Andersen11 (Slettet)

#0

En lineær funktion har formen f(x) = ax + b .


Svar #3
06. september 2010 af Julie-G-K (Slettet)

Tak for svaret det vidste jeg jo egentlig godt :D


Skriv et svar til: Hvordan viser man at en funktion er lineær?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.