Matematik

math.

06. september 2010 af Px (Slettet)

 Grafen for funktionerne givet ved f(x) = x ^2 og g(x) = x afgrænser sammen med linjerne med ligningen x = 1 og x = 5 et område, der har et areal  

uden hjælpe midler 

- har forsøgt men det virker ikke , vil være dejligt hvis der var en der kunne vise mig hvordan det skulle gøres 


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. september 2010 af Isomorphician

Find det bestemte integrale af x2 - x fra 1 til 5


Svar #2
06. september 2010 af Px (Slettet)

 har gjort alt det der :) , men det går ikke op :S


Brugbart svar (0)

Svar #3
06. september 2010 af Krabasken (Slettet)

Så prøv igen - det skal give et facit, der ligger ml. 29 og 30

Har du brugt din matematikbog - ?


Skriv et svar til: math.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.