Matematik

Spørgsamål

09. september 2010 af Dudeyourgym (Slettet)

Kan godt være det er lidt dumt spurgt men det er bare for at være sikker.

Hvis man siger a^2 * a^4 = a^2+4

Men hvad hvis man siger a^2+a^3 = skal man så gange eller hvad skal man ?


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. september 2010 af JKaram (Slettet)

Det er forkert det du skriver (du mener dog nok det rigtige).

Det du skriver er

mens det du mener nok er

Der er ingen specielt regneregel for det du skriver. Man skal ikke gange det eller noget

Karam


Brugbart svar (0)

Svar #2
09. september 2010 af Andersen11 (Slettet)

#0

a2 + a3 betyder summen af de to tal a2 og a3 . Her kan a2 sættes uden for en parentes som en fælles faktor:

a2 + a3 = a2·(1 + a)


Skriv et svar til: Spørgsamål

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.