Matematik

Numerisk værdi

10. september 2010 af Theguy (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hey jeg håber at der er en eller anden derude som kan forklar mig sammenhængen og betydningen af det numerisk værdi på forhånd tak


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. september 2010 af mathon

                 |x| = x for x≥0

                 |x| = -x for x<0

............

                 |x| ≥ 0


Svar #2
10. september 2010 af Theguy (Slettet)

hvad betyder ´´for´´ og hvis jeg har forstået det korrekt så skal x både være større end eller = 0 og x skal være mindre end 0?


Brugbart svar (0)

Svar #3
10. september 2010 af Andersen11 (Slettet)

#2 ... "for" kan læses "hvis", I #1 har mathon givet dig en forskrift for, hvordan man beregner |x| , når man kender x.


Brugbart svar (0)

Svar #4
10. september 2010 af mathon

eks.
             |5| = 5

             |-5| = -(-5) = 5


Svar #5
10. september 2010 af Theguy (Slettet)

ok tak


Skriv et svar til: Numerisk værdi

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.