Matematik

hjælpppp plzz

12. september 2010 af miss2144 (Slettet) - Niveau: A-niveau

i planen er der givet to vektorer, a med pil oven på ( t- 2)   og  b med pil oven på ( 3)

                                                                                   5                                                - 3

hvor t er et tal.

bestem tallet t så vektorene a og b er ortogonale

(  5 og -3  er mening at de skal stå under deres parantes


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. september 2010 af kieslich (Slettet)

a og b er ortogonale hvis og kun hvis a·b = 0.  Indsæt og udregn.


Svar #2
12. september 2010 af miss2144 (Slettet)

jeg har nu prøvet at regne det passer det så med at t = -3 ?


Brugbart svar (0)

Svar #3
12. september 2010 af kieslich (Slettet)

0 = (t-2)*3 + 5*(-3) = 3*t - 6 -15  <= >  21 = 3*t   <=> t = ....


Skriv et svar til: hjælpppp plzz

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.